OM Mobil slangservice
cropped-cropped-cropped-MobilSlangservice_cirk_bg_CMYK_21-1.png

Mobil Slangservice & Slangjour

Vi erbjuder slangjour på plats i hela Sverige

Mobil Slangservice & Slangjour är ett nationellt nätverk av mobila slangservice-enheter som bokas via mobilapp, hydraulikcenter.se eller genom att ringa 010-222 98 00. Genom att erbjuda hög kompetens på personal, kvalitetskomponenter från ledande leverantörer och enheter i hela landet erbjuder vi en heltäckande tjänst för alla er som är i behov av hydraulik som fungerar. 

OM Hydraulikcenter
hc_logo_icon_512

HydraulikCenter

HydraulikCenter är ett butiks- och slangverkstadskoncept i samarbete med AMAB Hydraul. Med över 50 år i Hydraulikbranschen har vi ett utbud av komponenter och tjänster som är väl beprövade och håller hög kvalitet. HydraulikCenter finns på över 40 orter i hela Sverige.

Både HydraulikCenter och Mobil Slangservice är nätverk av fristående entreprenörer. Gemensamt är att de har  AMAB Hydraul i ryggen. AMAB Hydraul har över 50 år i Hydraulikbranschen och har ett brett utbud av kvalitetskomponenter och tjänster som är väl beprövade och håller högsta kvalitet. Vi representerar Manuli i Sverige. Andra varumärken vi är stolta att erbjuda är bland andra Faster, Sunfab, Bosch Rexroth, Transfrer Oil och Stauff.

Mobil SLANGJOUR för akut hjälp

AMAB Hydraul erbjuder mobil slangservice på plats över hela Sverige genom ett stort nätverk av återförsäljare. Vi är stolta över att kunna erbjuda slangservice på över 120 ställen från Skurup i söder till Kiruna i norr.

Bland våra partners hittar du auktoriserade distributörer av våra hydraulslangar, slangkopplingar, hydraulcylindrar och andra hydraulikkomponenter av hög kvalitet. Vi har också välsorterade hydraulikcenter i Malmö, Trollhättan, Borlänge, Stockholm och Umeå.

Har din slang sagt pang? Vi kommer på momang Och fixar både koppling och slang.
Vi erbjuder akut mobil slangservice på plats över hela Sverige genom vårt stora nätverk av återförsäljare.

Kvalificerad mobil slangservice

Via alla våra återförsäljare och samarbetspartners kan du snabbt få tillgång till vårt stora sortiment av hydraulslangar, slangkopplingar och tillbehör.

Vid behov av service för till exempel entreprenadmaskiner, traktorer och jordbruksmaskiner erbjuder våra partners förutom slangservice även andra former av service och reparationer, som t ex hydraulikservice, service av industriella maskiner och hela hydrauliska system.

Hydraulslangar och komponenter

Hos våra återförsäljare finns vårt stora sortiment av slangar och komponenter. Våra slangtyper omfattar stålarmerade flätade slangar, spiralslangar, textilarmerade och monterade slangar. Vid behov av en flexibel hydraulikslang som passar i ett brett urval av hydrauliska applikationer passar ofta en stålarmerad flätad slang bra.

Du hittar även hela vårt sortiment av hydraulikkomponenter hos våra återförsäljare. Allt från kopplingar, filter, pumpar och flödesledare till hjälpventiler, ackumulatorer och traktorsväxlar – bara för att nämna några exempel. Givetvis har våra återförsäljare även andra produkter som till exempel handskar, stroppar, sprayer och lampor. Ja, allt du kan behöva vid en kvalificerad slangservice.

Vi har även icke-hydrauliska ledningskomponenter som exempelvis industrislangar, lågtryckskomponenter och termoplastslangar. Självklart även flänsar, snabbkopplingar för tryckluft och slangtillbehör av olika slag. Bland våra övriga komponenter hittar du också tätningar, rörklamrar och slangklämmor.

För dig som själv monterar ledningar och slangar har vi ett brett utbud av slangmonteringsutrustning som slangpressar och pressbackar. Och för slangtvättar har vi utrustning som t ex rengöringspluggar, rörmunstycken för jetcleaners och slangmunstycken samt kap- och skalutrustning för golv och bänk inklusive invändigt och utvändigt skalverktyg. Vi har också slangställ och annan utrustning för slangmontering.

Hitta en slangservice nära dig

Använd kartan här på vår hemsida för att hitta din närmaste slangservie-enhet. Här hittar du adress, e-post och telefonnummer till alla våra partners i Sverige.

Våra kunder gillar oss både för vårt breda utbud av kvalitetsprodukter inom hydraulik och för tillgängligheten till service över hela landet. Kontakta eller besök någon av våra återförsäljare. Du kommer inte att bli missnöjd – varken med produkterna eller bemötandet.

Kontakta kundtjänst

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt, service eller återförsäljare? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.