Pressrelease Mobil slangservice

Den 1:e februari lanserar AMAB Hydraul ett helt nytt koncept. AMAB har i över 50 år varit en ledande leverantör av lednings- och hydraulikkomponenter på den svenska marknaden. Produkterna levereras från våra egna verksamhetsställen men även via ett nationellt distributörsnätverk. För att ytterligare öka tillgänglighet och service lanserar vi nu tjänsten Mobil Slangservice där vi erbjuder slangservice på plats. Allt för att korta ner kostsamma avbrott i våra kunders verksamhet. Våra kompetenta servicetekniker kommer med välutrustade mobila enheter och erbjuder permanenta kvalitetslösningar till både mobila- och industriella hydraulikapplikationer.  Tjänsten nås enkelt via 010-222 98 00, hydraulikcenter.se eller via mobil-appen.

 

Vi är övertygade om att branschen är redo för en ny aktör på marknaden. Genom detta koncept erbjuder vi kvalitetslösningar utförda av kompetenta hydraultekniker, på plats där kunden är, säger Peter Ternerot, vd på AMAB Hydraul. Vi startar nu med 13 bilar från Åsele i norr till Tomelilla i söder, och innan året är slut är målet att vi ska ha 25 enheter rullandes i vårt avlånga land. Det är fristående entreprenörer som knyts ihop via tjänsten, men AMAB Hydraul kommer också att ha egna bilar som redan nu kör i Malmö och Stockholm. Med vårt befintliga nätverk av HydraulikCenter-butiker på omkring 40 orter, har vi redan nu bra täckning i landet. De mobila enheterna kommer att komplettera och öka tillgängligheten för våra produkter och tjänster avslutar Peter.

 

 

Vill ni veta mer kontakta gärna:

 

Peter Ternerot, vd

peter.ternerot@amabhydraul.se, 040-615 50 10

 

Fredrik Blixt, försäljningschef

fredrik.blixt@amabhydraul.se, 040-615 50 11

 

Foto: Jesper Landby

Valdermar Forshell och David Löthgren kommer köra Mobil Slangservice i Malmö, och utgå från AMABs huvudkontor i Malmö.

Valdermar Forshell och David Löthgren som kommer köra Mobil Slangservice i Malmö, tillsammans med Peter Ternerot, vd för AMAB Hydraul.

Peter Ternerot, vd för AMAB Hydraul.